Όροι χρήσης

Ποιοι είμαστε

Το “www.deco2.gr” είναι ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας «ΤΥΠΟΧΗΜ Ι.Κ.Ε.», που εδρεύει στην οδό Ναυαρίνου 8, Τ.Κ. 54628 Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα με Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.038798305000 (Α.Φ.Μ.: 999220390). Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα “www.deco2.gr” συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. Όροι

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει. Οι Όροι Χρήσης μαζί με όλες τις πολιτικές και διαδικασίες μας θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, κατά ρητή παρέκταση αρμοδιότητας.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H Εταιρία δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της “www.deco2.gr”, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια, λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας ή και λόγου ανωτέρας βίας. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

3. Περιορισμός ευθύνης

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εκτέλεση παραγγελίας επιστρέφοντας το ποσό που καταβάλατε. Η Εταιρία ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Το μάρμαρο, το ξύλο, το δέρμα κ.α. υλικά είναι απόλυτα φυσικά προϊόντα. Κανένα κομμάτι δεν είναι εντελώς όμοιο με κάποιο άλλο. Προϊόντα της ίδιας διαλογής είναι ενδεχόμενο να παρουσιάσουν χρωματικές αποκλίσεις. Αυτό δε συνιστά ελάττωμα, καθώς αποτελεί γνώρισμα του φυσικού προϊόντος. Η Εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Εταιρία ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Τα λογότυπα και εμπορικές ονομασίες “deco²”, “deco2.gr”, “deco2.eu”, “deco2”, “vesalux” “kimolea” ανήκουν αποκλειστικά στην ΤΥΠΟΧΗΜ Ι.Κ.Ε. Δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών των εμπορικών σημάτων χωρίς ρητή γραπτή άδεια της εταιρίας. Όλο το περιεχόμενο, που αναρτάται στην ιστοσελίδα της “www.deco2.gr”, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΤΥΠΟΧΗΜ Ι.Κ.Ε. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ΤΥΠΟΧΗΜ Ι.Κ.Ε. ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΤΥΠΟΧΗΜ Ι.Κ.Ε. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΤΥΠΟΧΗΜ Ι.Κ.Ε. ή/και του “www.deco2.gr” ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες “www.deco2.gr” δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων “www.deco2.gr” αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

6. Ασφάλεια

Η Εταιρία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους: Αναγνώριση Πελάτη Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου).

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του “www.deco2.gr” είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, επικοινωνίας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας. Τα προσωπικά σας στοιχεία δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία επιχειρήσεις (π.χ. εταιρίες μεταφορών), με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Επιπλέον, συμφωνείτε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα που έχετε παράσχει για να διεξάγουμε κατάλληλους ελέγχους για την καταπολέμηση κατά της απάτης και του οικονομικού εγκλήματος. Οι Προσωπικές Πληροφορίες που παρέχετε μπορεί να γνωστοποιηθούν σε οποιαδήποτε Αρχή ή υπηρεσία καταπολέμησης του οικονομικού εγκλήματος, η οποία μπορεί να τηρεί αρχείο αυτών των πληροφοριών.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της αρμόδιας εποπτικής αρχής αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, δηλαδή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στη σελίδα www.dpa.gr.

8. Αγορά Προϊόντων

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών, που εμφανίζεται στην δεξιά στήλη της οθόνης σας. Το www.deco2.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2312 201 202 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

Προκειμένου να κάνετε αγορές θα σας ζητηθεί να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Συγκεκριμένα, πρέπει να δώσετε το πραγματικό σας όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες πληροφορίες. Επιπλέον, θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία πληρωμής που αντιπροσωπεύετε, να εγγυηθείτε ότι είναι έγκυρα και σωστά και να επιβεβαιώσετε ότι είστε το πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα στοιχεία χρέωσης που παρέχονται.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

 • Αποστολές

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 και την αποστέλλουμε την επόμενη εργάσιμη.

Συνεργαζόμαστε με ανεξάρτητες εταιρίες courier και μεταφορικές. Αυτές αναλαμβάνουν τη μεταφορά στον τελικό καταναλωτή, συνήθως για Courier εντός 1 με 4 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς και εντός 2-5 εργάσιμες ημέρες για νησιωτικούς προορισμούς, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Παραδόσεις γίνονται καθημερινές 09:00-15:00 εκτός αργιών.

 • Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση (τρέχουσα προσφορά)

Για παραγγελίες άνω των 100 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εκτός απομακρυσμένων περιοχών και εξατομικευμένων προσφορών (Για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές ή για ιδιαίτερα ογκώδη προϊόντα όπου ενδέχεται να υπάρχει επιβάρυνση θα σας ενημερώσουμε πριν την αποστολή.)

Για ογκώδη προϊόντα ισχύει παράδοση επί πεζοδρομίου. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον επιλογών με επιβάρυνση κατόπιν ζήτησης (π.χ. Παράδοση σε όροφο, παράδοση με χρήση ανυψωτικού, συναρμολόγηση) ή παράδοση σε τοπικό μεταφορέα της επιλογής σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία δε συνεργαζόμαστε τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη ανεξάρτητα αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 100€. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται από ακατάλληλη χρήση, συναρμολόγηση, σύνδεση ή συντήρηση των Προϊόντων.

 • Παραλαβή παραγγελίας

Όταν παραλάβετε την παραγγελία σας :

 • Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας
 • Ελέγξτε όλα τα κουτιά / συσκευασίες για τυχόν εμφανείς ζημιές

Εάν υπάρχουν ελλείψεις, ενημερώστε τον οδηγό ότι υπάρχει έλλειψη. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις, ανεξάρτητα από το αν είναι ελάχιστες, θα πρέπει να αναφέρονται αμέσως στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στα τηλέφωνα ή μέσω email. Σας προτείνουμε να ελέγξετε ολόκληρη την παράδοση αμέσως μόλις λάβετε την παραγγελία σας.

 • Χτυπημένα / Ελαττωματικά αντικείμενα

Εάν τα προϊόντα / πακέτα φαίνονται χτυπημένα ή ελαττωματικά, σας συνιστούμε:

 • Μην αποδεχτείτε την παράδοση και υπογράψτε στο χαρτί αναφέροντας «Άρνηση παραλαβής λόγω ζημιών».
 • Αποδεχτείτε την παράδοση, ενημερώστε τον υπεύθυνο παράδοσης και υπογράψτε για τα εμπορεύματα, γράφοντας σαφώς «Χτυπημένα» ή «Ελαττωματικά»  στην τεκμηρίωση παράδοσης.
 • Τραβήξτε μια φωτογραφία της συσκευασίας πριν αποσυσκευάσετε το/τα αντικείμενο/α.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προσδιορίσουμε τους λόγους για τις ζημιές και να αποτρέψουμε τέτοια περιστατικά στο μέλλον.

Σε όλες τις περιπτώσεις, επικοινωνήστε αμέσως με την Εξυπηρέτηση Πελατών στα τηλέφωνα ή μέσω email για να αναφέρετε το πρόβλημα.

Χρόνος παράδοσης – Καθυστέρηση παραγγελίας

Προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας ανάλογα με το προϊόν συνήθως χρειάζονται 2-18 εβδομάδες. Όταν ο χρόνος είναι μεγαλύτερος των 30 ημερών δεν χρειάζεται προ-πληρωμή, αρκεί 30% για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και εξόφληση όταν είναι διαθέσιμο για παράδοση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εφόσον ζητηθεί μπορούμε να παρέχουμε δωρεάν αποθήκευση ογκωδών προϊόντων έως 30 μέρες (4 εβδομάδες). Μετά από αυτό το διάστημα ισχύει χρέωση ανά εβδομάδα για αποθήκευτρα με κόστος 10€ ανά κυβικό μέτρο πλέον Φ.Π.Α.24% εκτός αν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά με την εταιρία.

9. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα ή να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατε εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Επιστροφές από πελάτη (καταναλωτή κατά την έννοια του Ν.2251/94. Όταν πραγματοποιείτε τις αγορές σας ως επιχείρηση ή για λογαριασμό μιας επιχείρησης δεν ισχύει το δικαίωμα επιστροφής.) γίνονται δεκτές εφόσον τηρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Το προϊόν είναι καινούριο, δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική του άριστη κατάσταση.
 • Η συσκευασία του προϊόντος είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και σε άριστη κατάσταση.
 • Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη. Ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει τα προϊόντα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 15 ημερολογιακών ημερών.
 • Μαζί με το προϊόν θα επιστραφούν σε άριστη κατάσταση και όλα τα έγγραφα και αντικείμενα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, ετικέτες, βίδες κ.α.).
 • Στην περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο μαζί με το προϊόν, επίσης σε άριστη κατάσταση αυτού και των εντύπων που τυχόν το συνοδεύουν. Δωρεάν παρεχόμενες υπηρεσίες όπως μεταφορικά έξοδα που έχουν πληρωθεί βαρύνουν τον αγοραστή.
 • Δεν χωρεί υπαναχώρηση και η επιστροφή δεν επιτρέπεται σε προϊόν που κατασκευάστηκε σύμφωνα με προδιαγραφές του πελάτη ή σαφώς εξατομικευμένο, κατόπιν έγγραφης συμφωνίας – παραγγελίας.
 • Ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει μαζί μας με μια άνευ όρων, αιρέσεων και προθεσμιών, έγγραφη δήλωση υπαναχώρησης που θα σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο sales@deco2.gr ή με ταχυδρομείο στην έδρα μας εντός της άνω προθεσμίας των 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Στον ίδιο χρόνο γίνονται και οι επιστροφές χρημάτων.

Μετά τη γνωστοποίηση της δήλωσης υπαναχώρησης του πελάτη θα αποσταλεί επιβεβαίωση παραλαβής αυτής στο e-mail του. Στην περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω και το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους δε θα γίνεται δεκτή η επιστροφή του προϊόντος και το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη-αποστολέα με χρέωση του ιδίου.

10. Όροι εγγύησης

Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και εφόσον έχει αγοραστεί από την ΤΥΠΟΧΗΜ Ι.Κ.Ε. Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας αγοράς, είναι απαραίτητο το προϊόν να φέρει τα στοιχεία ταυτοποίησης και να κρατήσετε την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Η εταιρεία θα ταυτοποιήσει το προϊόν και θα εξετάσει αν καλύπτεται από την εγγύηση. Εφόσον διαπιστωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος ή εξαρτήματος αυτού, θα εξασφαλίσει τη διόρθωση ή επισκευή του προβλήματος. Εφόσον κριθεί απαραίτητο θα προβεί σε αλλαγή του ελαττωματικού τμήματος. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο η εταιρεία ή ο αντιπρόσωπος θα φροντίσει να το αντικαταστήσει με άλλο παρόμοιο. Η εγγύηση δεν καλύπτει προϊόντα και εξαρτήματα που θεωρούνται αναλώσιμα (π.χ. λαμπτήρες). Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προέρχονται από κακή συναρμολόγηση, κακή χρήση ή αποθήκευση, έλλειψη καθαριότητας ή γρατσουνιές/χτυπήματα ή κάθε άλλου είδους ατυχήματα. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή. Η εγγύηση δεν καλύπτει τη φυσιολογική φθορά, προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή σε υγρό περιβάλλον ή τη χρήση πλην της οικιακής, εκτός αν αναφέρεται.

11. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

 • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση.
 • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε το 2312 201 202 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας. Προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με προδιαγραφές του πελάτη ή σαφώς εξατομικευμένο, κατόπιν έγγραφης συμφωνίας – παραγγελίας δεν δύναται να ακυρωθούν μετά τη παρέλευση 7 ημερών.
 • Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2312 201 202 ή επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

12. Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 • Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί ή εξαντληθεί, λόγω φόρτου εργασίας ή αστάθμητων παραγόντων. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας. Μπορεί επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό ή να ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν.
 • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά, τις τιμές και παράδοση της παραγγελίας σας.
 • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά.

13. Ενημερωτικά e-mail

1. Το www.deco2.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά δελτία μέσω email. 2. To www.deco2.gr δεν ευθύνεται αν τα ενημερωτικά δελτία δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση. 3. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στα ανεπιθύμητα (spam folder), οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. 4. Βάλετε τη διεύθυνση αποστολής του www.deco2.gr news@deco2.gr στη safe list σας. 5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά δελτία (newsletter) ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων του www.deco2.gr, μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επιλέγοντας απεγραφή από τη λίστα (unsubscribe). 6. Το www.deco2.gr χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Δεν παραδίδει σε 3ους πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας. 7. Η ενημέρωση από το www.deco2.gr, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο www.deco2.gr, χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

14. Cookies

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.deco2.gr.