Μοντέρνα έπιπλα για ένα μικρό σαλόνι με προσωπικότητα

Επιπλα για μικρο σαλονι με προσωπικότητα από το deco2.gr

Λύσεις διακόσμησης με έπιπλα για μικρο σαλόνι

Τα έπιπλα για μικρο σαλόνι ή καθιστικό αποτελούν διακοσμητική πρόκληση για δυνατούς λύτες. Μπορείτε όμως να δώσετε το δικό σας χαρακτήρα διαλέγοντας αντικείμενα σε ιδιαίτερα σχέδια και υφές. Επιλέγοντας έπιπλα που δείχνουν ανάλαφρα οπτικά και πάντα σε αντιστοιχία με το μέγεθος του χώρου έχουμε ένα πιο ξεκούραστο και ζεστό αποτέλεσμα. Προτιμήστε ουδέτερες ή παστέλ αποχρώσεις που δίνουν βάθος και την αίσθηση του ατελείωτου.
Ένας πίνακας που σας αρέσει σε έντονο χρώμα μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο σε δευτερόλεπτα και να δώσει το στίγμα σας. Οι μεγάλοι πίνακες είναι must και αποτελούν μόδα χρειάζεται όμως προσοχή στην επιλογή του θέματος αλλά και στη ποιότητα και την αίσθηση που αποπνέουν τα υλικά και η κατασκευή τους. Επιλέξτε ένα θέμα που σας αρέσει και ταιριάζει στο χώρο για τον οποίο προορίζεται.

Blom™ καναπές από το deco2.gr | deco² Design Supermarket

Έπιπλα για μικρό σαλόνι σε μοναδική σχέση τιμής ποιότητας από το deco2.gr

Ο καναπές Blom™ με τις περιορισμένες του διαστάσεις και το ιδιαίτερο σχέδιο δεν περνά απαρατήρητος. Ταυτόχρονα όμως, με τη λεπτή κομψή βάση από ανοξείδωτο ατσάλι μοιάζει να αιωρείται στο χώρο. Είναι στενός δείχνει όμορφος από κάθε γωνία και ταιριάζει και σε πολύ μικρούς οι μακρόστενους χώρους αλλά και σε γραφεία ή χώρους αναμονής. Διατίθεται και σε ανθεκτικό Ecopelle ή πολυτελές γνήσιο ιταλικό δέρμα. Μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά μαξιλάρια ή ένα ριχτάρι για να δώσετε μια προσωπική πινελιά.

Inara™ coffee table από το deco2.gr και διακοσμητικά μαξιλάρια σαλονιού

Το τραπέζι σαλονιού Inara™ με βάση από ατόφιο ξύλο και επιφάνεια από μπιζουτέ κρύσταλλο ασφαλείας είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό και ανάλαφρο. Το βοηθητικό τραπεζάκι Tim3™ σε λευκό γυαλιστερό φινίρισμα γίνεται και σκαμπό, στοιβάζεται και διατίθεται σε τρία σχέδια αλλά και σε εκδοχή από ατόφιο ξύλο. Στο deco2.gr θα βρείτε περισσότερες επιλογές για τις ανάγκες κάθε χώρου πάντα σε μοναδική σχέση ποιότητας – τιμής.

Blom™ καναπές μικρός με τραπεζάκι σαλονιού Time™ και τραπέζι μέσης Inara™ για μικρούς χώρους με χαρακτήρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανενεργό
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, συμφωνείτε με αυτό.