Αποστολές

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 και την αποστέλλουμε την επόμενη εργάσιμη.

• Συνεργαζόμαστε με ανεξάρτητες εταιρίες courier και μεταφορικές. Αυτές αναλαμβάνουν τη μεταφορά στον τελικό καταναλωτή, συνήθως για Courier εντός 1 με 4 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς και εντός 2-5 εργάσιμες ημέρες για νησιωτικούς προορισμούς, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Παραδόσεις γίνονται καθημερινές 09:00-15:00 εκτός αργιών. Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές η χιλιομετρική επιβάρυνση βαρύνει τον παραλήπτη.

• Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία δε συνεργαζόμαστε τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη ανεξάρτητα αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 100€.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:

Για παραγγελίες άνω των 100 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα* εκτός απομακρυσμένων περιοχών. Για απομακρυσμένες περιοχές ισχύει δωρεάν παράδοση σε πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή άλλη πόλη που εξυπηρετεί.

Για ογκώδη προϊόντα ισχύει παράδοση επί πεζοδρομίου. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον επιλογών (π.χ. Παράδοση σε όροφο με χρήση ανυψωτικού) με επιβάρυνση κατόπιν ζήτησης.

*Για παράδοση στο χώρο του πελάτη ή για ιδιαίτερα ογκώδη προϊόντα και αντικείμενα ειδικού χειρισμού όπου ενδέχεται να υπάρχει σημαντική επιβάρυνση θα σας ενημερώσουμε πριν την αποστολή.

Για παραγγελίες κάτω των 100 € το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

• 5 € (έως 2 κιλά +2€ ανά επιπλέον κιλό και μέχρι 10 κιλά).

• Για δέματα που ξεπερνούν τα 2 κιλά βάρους (πραγματικού ή ογκομετρικού) η αποστολή μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρεία.