Αποστολές

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 και την αποστέλλουμε την επόμενη εργάσιμη.

• Συνεργαζόμαστε με ανεξάρτητες εταιρίες courier και μεταφορικές. Σε αυτές η εταιρία παραδίδει την επόμενη εργάσιμη τα προϊόντα οι οποίες αναλαμβάνουν τη μεταφορά στον τελικό καταναλωτή εντός 1 με 4 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους προορισμούς και εντός 2-5 εργάσιμες ημέρες για νησιωτικούς προορισμούς, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Παραδόσεις γίνονται καθημερινές 09:00-15:00 εκτός αργιών. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας σε προκαθορισμένη παράδοση υπάρχει επιβάρυνση επαναδρομολόγησης. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και κίνδυνο του αγοραστή. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

• Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία δε συνεργαζόμαστε τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη ανεξάρτητα αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 100€.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:

Για παραγγελίες άνω των 100 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα*.

Για ογκώδη προϊόντα ισχύει παράδοση επί πεζοδρομίου. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον επιλογών (π.χ. Παράδοση σε όροφο με χρήση ανυψωτικού) με επιβάρυνση κατόπιν ζήτησης ή παράδοση σε τοπικό μεταφορέα της επιλογής σας.

*Για παράδοση στο χώρο του πελάτη σε δυσπρόσιτες περιοχές ή για ιδιαίτερα ογκώδη προϊόντα και αντικείμενα ειδικού χειρισμού όπου ενδέχεται να υπάρχει επιβάρυνση θα σας ενημερώσουμε πριν την αποστολή.

Για παραγγελίες κάτω των 100 € το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

• 4 € (έως 4 κιλά +2€ ανά επιπλέον κιλό και μέχρι 10 κιλά).

• Για δέματα που ξεπερνούν τα 2 κιλά βάρους (πραγματικού ή ογκομετρικού) η αποστολή μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρεία.

• Έξοδα αντικαταβολής 3 €.