Αλήθειες με τη Ζήνα με μοντέρνα έπιπλα από το deco2.gr

Αλήθειες με τη Ζήνα με μοντέρνα έπιπλα από το deco2.gr

Η καθημερινή εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα με τη Ζήνα Κουτσελίνη παρουσιάζει θέματα επικαιρότητας και ανθρώπινες ιστορίες της καθημερινότητας που ξεχωρίζουν. Μια παρέα γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία, ανοίγει την αγκαλιά της διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά σας. Η εκπομπή προβάλετε καθημερινά στις 12 ακριβώς στο Star.

Μοντέρνα έπιπλα για τραπεζαρία από το deco2.gr

Μοντέρνα έπιπλα για τραπεζαρία από το deco2.gr
Μοντέρνα έπιπλα για τραπεζαρία από το deco2.gr

Ένα ολοκαίνουργιο σκηνικό γεμάτο φως και θετικά μηνύματα, με μοντέρνα έπιπλα από το deco2.gr. Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη φιλοδοξεί για τρίτη συνεχή χρονιά να γίνει το δικό σας σπίτι. Επιλεγμένα έπιπλα από το deco² Design Supermarket παρουσιάζονται στην εκπομπή δίνοντας ιδέες διακόσμησης για κάθε χώρο. Για το ζωντανό κοινό της εκπομπής οι πολυθρόνες τραπεζαρίας Dining Wood σε Beige, Indigo και Buttercream αποχρώσεις είναι άνετες και πρακτικές δίνοντας χρώμα και στιλ σε κάθε χώρο. Δημιουργήστε προσωπικούς χώρους στην τραπεζαρία, το καθιστικό ή το γραφείο σε υπέροχες αποχρώσεις με μοντέρνες πολυθρόνες και καρέκλες τραπεζαρίας. Στο πλατό της εκπομπής θα βρείτε τη μοντέρνα ροτόντα τραπεζαρίας Maison 120 με μασίφ ξύλο σε φυσικό χρώμα. Εξαιρετική επιλογή για τραπεζαρία σαλονιού σε μοντέρνα γραμμή σε συνδυασμό με τις προηγούμενες πολυθρόνες και καρέκλες. Το τραπέζι υπάρχει και σε μικρότερη διάσταση ιδανικό και για τραπέζι κουζίνας ή μικρούς χώρους και σε επιλεγμένες αποχρώσεις για να επιλέξετε.

Μοντέρνα έπιπλα για σαλόνι από το deco2.gr

Μοντέρνα έπιπλα για σαλόνι από το deco2.gr
Μοντέρνα έπιπλα για σαλόνι από το deco2.gr

Στο καθιστικό θα βρούμε το τραπέζι σαλονιού IN50 με βάση από ατόφιο ξύλο κορυφαίας ποιότητας και επιφάνεια από κρύσταλλο ασφαλείας. Τα λευκά λακαριστά βοηθητικά τραπεζάκια Tim3™ είναι μικρά και πρακτικά και υπάρχουν και σε μαύρη λάκα ή μασίφ ξύλο. Τέλος το επιτραπέζιο design φωτιστικό Bauhaus από ατσάλι, γυαλί και καπέλο από λευκή οπαλίνα είναι ιδανικό για το γραφείο αλλά και σαν πορτατίφ κομοδίνου στη κρεβατοκάμαρα.

Συντονιστείτε καθημερινά στο Star αναζητώντας την αλήθεια με τη Ζήνα Κουτσελίνη για να μοιραστείτε και εσείς ότι σας αγγίζει και σας απασχολεί κάθε λεπτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × two =

Ανενεργό
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, συμφωνείτε με αυτό.